Benvinguts

Esteu a la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-seca. Aquest espai web, és propietat de l'Ajuntament de Vila-seca, el qual garanteix l'autenticitat i veracitat de totes les informacions, tràmits i documents que hi figuren. La seu està disponible les 24 hores al dia, els 365 dies a l'any.

 

Per a què serveix?

A la seu es poden formular consultes, presentar documents pel Registre i realitzar gestions que fins ara es realitzaven de forma presencial. Tot, ara per Internet. Amb total garantia (En funció del tràmit pot ser necessari disposar d'un certificat digital).

 

Com funciona?

Els tràmits que es realitzen a través de la Seu Electrònica tenen la mateixa validesa que si s'efectuen de forma presencial. En cada tràmit es descriu la finalitat i els passos que s'ha de seguir per a la seva correcta realització. Haureu de buscar quin és el tràmit que voleu realitzar (que tenen formularis normalitzats), omplir-lo i, si és el cas, signar-lo electrònicament. Si no trobeu el tràmit que us interessa, sempre podeu omplir una Sol·licitud.

 

En construcció

Estem treballant per adaptar-nos a les noves normatives. Per qualsevol consulta o dubte, truqueu al telèfon de l'Ajuntament de Vila-seca: 977 30 93 00


Per més informació, podeu accedir al Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.